Eligibilitate

 

 

 

Eligibilitate la statutul de membru The Alpha Group:

Președinți, CEOs, Antreprenori, Directori-factori de decizie într-o organizație stabilă și de succes cu o cifră de afaceri de minim 1,000,000 € sau mai mult pe an.

 

Vă angajați în schimbare. Sunteți deschis să primiți și să împărtășiți idei noi care urmăresc cursul schimbării situației companiei dumneavoastră. Aveți voința și capacitatea de a implementa și mișca afacerea la următorul nivel de dezvoltare.
 
Aderați la cele mai înalte standarde. Dacă vreți să reușiți luând-o pe scurtătură, atunci asta nu este pentru dumneavoastră. Dacă vreți să faceți business la cel mai înalt nivel, ne-ar face plăcere să vă ajutăm pentru ca dumneavoastră să reușiți.
 
Vreți ca afacerea să lucreze pentru dumneavoastră. Nu este o idee bună să pui un acoperiș nou pe o casă cu o fundație care se scufundă. Dacă vreți să întăriți toate nivelurile pentru ca afacerea să producă în timp ce dumneavoastră vă concentrați pe creștere, atunci noi vă putem ajuta să vă realizați viziunea.
 
Căutați schimbarea transformațională. Acesta nu este un grup de networking, totuși vă veți dezvolta noi relații de afaceri și astfel afacerea dumneavoastră va crește. Dacă sunteți în căutarea unui grup de oameni de afaceri care sunt responsabili față de ei înșiși și sunt deciși să îmbunătățească viața tuturor membrilor, atunci The Alpha Group este pentru dumneavoastră.

 

Acestea sunt criterii minime, înainte de a continua, fiți pregătit/ă să furnizați informații despre dumneavoastră, compania dumneavoastră (de ex. nr de angajați, domeniul de activitate, obiectivele de business, cifră de afaceri, experiență în poziția de director, etc.).
 
Completați formularul preliminar de membership, durează 5 minute, după ce îl trimiteți, cererea dumneavoastră va fi analizată și în cazul în care este acceptată, veți fi contactat în vederea stabilirii unei întâlniri.

 

m

 

 

 

 

 

 

 

Top