Aveti intrebari?
Aboneaza-te

CEO Mastermind

Microintreprinderi » CEO Mastermind

sigla

 

CEO Mastermind inseamna strategie de business, profit, cresterea si dezvoltarea afacerii tale. Este probabil singurul instrument pentru microintreprinderi, la indemana ta, care aduce laolalta experienta, inovatia, energia si inteligenta de business a antreprenorilor de succes. Resurse incredibil de valoroase si de puternice pe care le poti folosi pentru firma ta, pentru ca afacerea ta sa se dezvolte sustinut, profitabil si pe termen lung.

 

Despre ce este vorba?

CEO Mastermind reuneste in cadrul unei comunitati de elita, oameni de afaceri cu experienta, specialisti in domeniul lor de activitate care, lucreaza impreuna pentru a-si atinge propriile obiective de business, isi dezvolta afacerea in mod sustinut, profitabil si pe termen lung. In acest fel, aducem laolalta competentele, expertiza si forta mintilor stralucite a antreprenorilor din grup, pentru a-si transforma viziunea de business in rezultate concrete pentru firmele lor, inclusiv a ta.

Scopul CEO Mastermind nu este sa te invete cum sa-ti conduci afacerea ci sa-ti ofere perspective noi, resursele si instrumentele de lucru necesare in dezvoltarea unei afaceri, oportunitati si alternative la care ai acces mai greu sau deloc.

A fi parte din CEO Mastermind inseamna sprijin neconditionat, acces la know-how, schimb de bune practici, experienta valoroasa de business, angajament, onestitate, incredere, pentru ca tu sa reusesti, sa nu te (mai) opresti la cativa pasi de reusita pentru ca tu crezi ca este un “drum infundat”.

CONECTEAZA-TE

Fii parte din comunitatea exclusivista de antreprenori CEO Mastermind, pentru dezvoltarea afacerii si cresterea profitului firmei tale

INOVEAZA Construieste si dezvolta aptitudinile de care ai nevoie pentru provocarile care ti le aduce viitorul in businessul tau
TRANSFORMA Defineste-ti viziunea si clarifica-ti obiectivele care iti pot duce afacerea la urmatorul nivel

 

 

Cui se adresează ?

CEOs, Antreprenori, Manageri, Directori - factori de decizie intr-o firma cu o cifra de afaceri de minimum 300,000 €/an.

 

Acces in comunitatea CEO Mastermind

Prin dobandirea calitatii de membru sau invitat de catre Facilitatorul Grupului sau unul dintre membri. In calitate de invitat poti participa o singura data.

Membrii se reunesc in cadrul unui grup sau mai multe si participa la sesiunile lunare CEO Mastermind.

Un grup poate avea maxim 15 membri & 1 facilitator.

 

Cateva motive pentru care CEO Mastermind ar putea fi potrivit pentru tine:

  • Exclusivitate. Faci parte dintr-o comunitate exclusivista de antreprenori, lideri in domeniul lor de activitate
  • Know-how. Beneficiezi de expertiza practica de business, sfaturi, suport, incurajare si know how. Din momentul in care te-ai alaturat grupului CEO Mastermind, nivelul de stres si suprasolicitare se reduce semnificativ. Sentimentul ca esti singur, doar tu cu business-ul tau, se diminueaza si el considerabil. Ceilalti membrii devin strategii si sfatuitorii tai si sunt la dispozitia ta, la fel vei face si tu pentru membrii grupului din care faci parte.
  • Colaborarea este cheia. Membrii sunt deschisi si interesati sa colaboreze in armonie, pentru ca fiecare dintre ei sa reuseasca nu doar ca indivizi ci si ca grup
  • Extindere. Iti dezvolti noi relatii de business si ai oportunitati de extindere a cercului tau de contacte, prin membrii CEO Mastermind
  • Aptitudini si metode noi. Fiecare membru are un anumit set de aptitudini, experienta si competente de business. Interactionand cu ei si impartasind cu ei provocarile tale de business este aproape sigur ca vei gasi solutia de care ai nevoie si pe care o cauti. La randul tau oferi acelasi lucru pentru membrii din grup
  • Dezvoltare business. A fi membru CEO Mastermind inseamna sa iti oferi ocazia de a accesa o dimensiune noua a inteligentei de business, puterea de a inova, creativitate de business, crestere accelerata a veniturilor firmei si un impuls nou afacerii tale
  • Oportunitati B2B. Dezvolti relatii de prietenie, faci schimb de experienta si bune practici. Devenind membru activ intr-o comunitate exclusivista de antreprenori, la fel de motivati ca si tine, vei descoperi ACUM ce functioneaza si ce nu functioneaza. Castigi astfel timp, energie, bani, te adaptezi mai repede la cerintele de business, aplici ideile si solutiile care se potrivesc perfect domeniului tau de business, stilului tau unic si puntelor tale forte.

 

CEO Mastermind inseamna cresterea afacerilor prin analiza de business, asistenta personalizata si brainstorming orientat pe provocari si strategii de business, viziune si puterea de a inova. Acest mix contribuie la cresterea sustinuta si dezvoltarea mai puternica a afacerii tale, a profitabilitatii firmei, la imbunatatirea considerabila a aptitudinilor tale ca om de afaceri, manager si lider.

Crezi ca esti singur? Nu esti, CEO Mastermind este locul unde intalnesti oameni de afaceri deschisi si interesati sa colaboreze in armonie cu membrii sai pentru ca fiecare dintre ei sa reuseasca nu doar ca indivizi ci si ca grup.

 CM

Top